Страница 1 от 1

Две или повече ценови листи за един обект

МнениеПубликувано на: 19-04-2018 09:15
от paligire
В ТъчСейла липсва функционалността продажба по активна ценова листа за период и основна ценова листа в един обект. (Това прозвуча като :”Отключено заключване на семафорите при разнасяне на отчет = Да” само трима колеги ще ме разберат). Такааааа.
Какво искам да направя.
В АтонС имаме две ценови листи. Първата е основна и в нея има всичките асортименти. Втората ценова листа има само алкохол който е намален -50% от първата и е активна само в понеделник. Ако продаваме през АтонС (Операция->Продажби F3) всичко е ОК - цените на асортиментите от втората ценова листа са намалени с 50%. Но в ТъчСейла стоят само по първата ценова.

П.п. това може да се избегне по този начин известен на мен.
1. Имаме основна ценова листа активна от вторник до неделя.
2. Имаме Втора ценова листа активна за понеделник само с намалените неща за понеделник.
3. Имаме Трета ценова листа в която има останалите асортименти от основната ценова.
И това не е всичко. Трябва да имаме и три (3) обекта Бар1 ,Бар 2,Бар 3 защото не може да се конфигурира в АтонС повече ценови листи към обект за ТъчСейла.

Или по лесен начин: имаме две ценови листи като едната е копирана от другата и вътре в нея маркираме и намаляване с -50% желаните асортименти и запис. Но пак трябва да имаме два обекта Бар1 и Бар 2. едната я деактивираме за понеделник, а другата е активна от вторник до неделя.
Неудобството е, че ако трябва да добавяме,заменяме и променяме цена става трудно.

Re: Две или повече ценови листи за един обект

МнениеПубликувано на: 21-04-2018 13:07
от alex
Палигорче, проблема е че нещата сега са направени според Сторето. Ще е много трудно да се направят и по втори начин според Атона. Изходът от ситуацията е премахване на връзката с Сторе.

Re: Две или повече ценови листи за един обект

МнениеПубликувано на: 28-04-2018 11:52
от alex
TouchSale 1.11.281.580