Заявка за доставка - визуализиране на наличното количество.
-
- Регистриран: 08-11-2004 16:57
- Име: Слав Димитров
- Контакти:
А ще може ли някъде на екрана (както в продажби от дясната страна) да излиза информация за количеството налично по всички складове, за да се оптимизира процеса по заявка за доставка. За в момента се прави справка наличности за артикулите и от едната страна листа, а от другата Шоп-а се преценява от кое колко да се поръча.
-
- Контакти:
След като сложих новата версия в един обект се получи следната аномалия. При количество в основен склад на 31бр от нещо, а в междинен склад 6бр при операция продажба Шоп-а ми дава че количеството ми налично е сборно 43. Направих сверка и с друг артикул: при налични в основен склад 11 бр, а в междинен 72 Шопа ми смята, че имам 153бр налични.
-
- Контакти:
А ще може ли да се добави и сумарното салдо във всички складове на артикула в самата разпечатка с цел: Когато се отиде при доставчика да може да се прецени за втори път това което е маркирано като стока и дали е изгодно или не за клиента да се набави като асортимент (и обратното - това което е по евтино дали си заслужава да се презапаси).