Практически всички имат както PCL XL, така и PS вариант на драйвера. При мен в офиса така го направих. Едно време на e240/e250 не помня къде е настройката, но ми отне близо час случката ...invisible написа:В случая става въпрос за Lexmark
Това и аз мога да потвърдя - не помага по никакъв начин. Ако съществува настройка - тя е за "породата" на шрифта, която обикновено е western по подразбиране.alex написа:
При разичните принтери/драйвери тази опция се казва по различен начин но резултата е един: не се ползват вградените шрифтовете на принтера, а се свалят от компютъра.alex написа:
Знам какво се очаква да правиalex написа:При разичните принтери/драйвери тази опция се казва по различен начин но резултата е един: не се ползват вградените шрифтовете на принтера, а се свалят от компютъра.alex написа:
Не става, поне на киосерата.badjo написа:Преди време и на мен ми се случи същия проблем с печата на справките на принтер киосера, до колкото си спомням май се оправи с прикачения файл, който ползваме за оправяне на печата за матричните принтери през фаст репортите.
Благодарности на Иван от Самоков.